Büyüknacar Gücük İlkokulu
BÜYÜKNACAR FATİH MAH. 79005. SK. KONTEYNER OKUL NO 2/2 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

•Bilim ve teknolojinin farkında olan, •Yeniliklere açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Değerlerini yaşayan ve yaşatan, •Hoşgörü sahibi, •Olaylara geniş açıdan bakabilen, •Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, •Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, •Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

•Bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, •Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, •Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazanmalarını, •Gelişen teknolojiyi kullanabilmelerini, •Liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.(TAM GÜN)

NORMAL ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.(TAM GÜN)

İL MERKEZİNE 70 KM, İLÇE MERKEZİNE 25 KM´DİR.

BÜYÜKNACAR FATİH MAHALLESİ (GÜCÜK OBASI).